Grosir Babagan Kita - Pemasok & Manufacurer YIWU FITFEVER

Babagan Kita

dsdgo

YIWU FITFEVER TECHNOLOGY CO. LTD

Produsen pakaian aktif sing nawakake produk lan layanan berkualitas tinggi ing saindenging jagad. Kita nyedhiyakake sandhangan atletik sing apik lan nyandhang & nyandhang atletik. Kita duwe mesin jahit 6-jarum 4-jarum, jahitan Kunci, batang Bar, Pemangkasan lan kabeh set mesin. Tim desainer bisa mbantu nggawe sampel sing sampurna. Tim ekspor bantuan kanggo macem-macem pesenan sampeyan. Kita duwe tujuan kanggo ngasilake klambi aktif kanthi kualitas sing terjangkau lan bisa diakses, kanggo para penggemar olahraga lan olahraga saben dina.

Produk Kita

Pabrik awal yaiku 4 jarum 6 utas legging yoga wanita. Liwat interaksi sing luwih dawa karo para pelanggan lan distributor, kita saiki OEM kanggo legging yoga, bra olahraga, jaket lari, klambi olahraga bersepeda, jogging latihan lan klambi kringet liyane kanggo wanita lan pria. 

Napa milih kita?

Profesional


Kita duwe tim profesional lan proses kanggo Nglayani pelanggan OEM & ODM uga print logo, pelanggan merek pribadi.

Layanan


Kita njupuk manajemen manufaktur sing apik banget, komunikasi terus-terusan lan pendekatan proaktif kanggo kabutuhan klien pangiriman.

Berkelanjutan


Kain daur ulang digawe saka botol daur ulang, serat tanduran alami. Kabeh sing disertifikasi lan diwenehi cathetan sing bisa dilacak.

Tanggung jawab sosial


Kita ngamanake kesehatan lan keselamatan kerja, remunerasi sing adil, jam kerja sing cukup, asuransi sosial, bisnis etika.

Kita tumindak luwih milih kesehatan lan keselamatan kerja

Kita wis netepake kabijakan lan prosedur kesehatan lan keamanan. Latihan lan latihan dilatih kanggo para pekerja. Ana 0ne bangunan 4 lantai minangka kantor lan produksi, siji bangunan 5 lantai minangka kantin lan asrama.

Kita tumindak remunerasi sing padha

Fasilitas kita ngurmati persyaratan gaji. Kabeh karyawan dibayar kanthi tarif saben jam. Slip mbayar uga diwenehake kanggo karyawan.

Kita tumindak nyepetake jam kerja sing layak

Pabrik kita netepi peraturan lokal babagan jam kerja normal 40 jam seminggu. Karyawan kerja paling maksimal 2 jam kerja saben dina.

Kita tumindak ora milih diskriminasi

Kita wis nulis kabijakan kanggo nyegah diskriminasi lan praktik sing luwih tanggung jawab.

Sikap Layanan Kita

Umpan balik klien iku kabeh, FitFever devotake supaya luwih paham karo klien.

Minangka bisnis pasokan, layanan khusus minangka prioritas mandheg kita ora preduli ngethok & njahit pakean adat utawa mulus.

"Kanthi luwih ngerti klien, kita bisa ngupayakake perbaikan luwih dhisik babagan carane ndhukung rantai pasokan lan manajemen manufaktur."

Kita bangga bisa nggayuh ekspektasi klien lan ngupayakake dheweke. Dadi kabeh sing kita lakoni ing kene yaiku klien. Kita ngobrol karo klien supaya ngerti, kanggo ngawula. Minangka imbalan, dheweke bakal nulungi kita kanthi nambah kehadiran kanthi luwih apik.

Nalika Yiwu, China minangka lokasi sampeyan, sampeyan bisa nglacak wiwitan, layanan kanggo ngasilake asil bisnis sing nyata. Sinau babagan strategis lan taktik babagan produksi, kain, produk sing nyebabake kerjasama nyata. Kanthi solusi bespoke sing fleksibel, dirancang lan inovatif, bisa nggawe hubungan nyata karo para klien.

Layanan minangka inti saka kabeh sing ditindakake. sampeyan bakal nemokake nyawa kita.

Sambungake karo Kita

Fitfever minangka pemasok minangka imajinasi sampeyan - hubungi sampeyan kanggo sinau luwih lengkap babagan cara FitFever bisa digunakake karo bisnis utawa proyek sampeyan.

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

Regane kita bisa diganti gumantung karo pasokan lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita kudu kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesanan minimum sing lagi ditindakake. Yen sampeyan pengin didol maneh nanging kanthi jumlah luwih sithik, disaranake sampeyan mriksa situs web

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Kesesuaian; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo conto, wektu timbal udakara 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran setoran. Wektu utama dadi efektif nalika (1) nampa deposit, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen kaping pimpinan ora cocog karo deadline sampeyan, wenehake syarat sampeyan kanthi adol. Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing kasus biasane kita bisa nindakake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
Setoran 30% sadurunge, saldo 70% nglawan salinan B / L.

Apa garansi produk?

Kita menehi garansi bahan lan pakaryan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Ing babar pisan utawa ora, dadi budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanthi kepuasan kabeh wong

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo item sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Yiwu Fit Fever Technology Co., Ltd.

Alamat

Kamar 703 Hualiyun Park Wuchang, distrik Yuhang, Hangzhou China

Telpon

0086-17682303412

0086-57186229186

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita