Pabrik Grosir lan Grosir CK1273 Flear Workout Legging | FITFEVER

CK1273 Legging Workout Flared

Katrangan Singkat

  • Materiel: 81% nilon 19% spandex
  • Pengiriman: kargo ekspres / udara / laut
  • Rega: hubungi kita kanggo takon
  • TANPA Logo TANPA Merek Min. Pesenan: 10 pcs
  • Min Logo Khusus. Pesenan: 100 pcs
  • Min Kustom Warna. Pesenan: 500 pcs / warna
  • Ukuran Khusus Min. Pesenan: 500 pcs / ukuran
  • Lab Inspirasi

    Kanthi pola pikir mundur, sampeyan bisa nganggep kerugian lan fokus energi sampeyan karo apa sing sampeyan duweni. Sing paling apik dudu mbesuk, nanging saiki.

    Sawise Didol

    100% mbalekaken barang sing rusak

    Detail Produk

    Tag Produk

    Werna

    1598689398(1)_03
    1598689398(1)_05
    1598689398(1)_09
    1598689398(1)_10

    Ukurane

      S M L XL
    HIP (CM) 33 35.5 38 40.5
    Pinggang (CM) 23.5 26 28.5 31
    LENGTH (CM) 87.5 88.5 89.5 90.5

    Informasi Produk

    Kabeh wong ngerti manawa olahraga bisa nguatake awak, sing biasane dipikolehi kanthi olahraga otot. Wong liya uga bisa olahraga otak, ngowahi pikiran lan IQ, lan nggawe sampeyan luwih cerdas, bahagia, lan luwih seneng!

    212 (1)
    212 (2)
    212 (9)
    212 (10)

    Manungsa berkembang saka Australopithecines sing urip ing Afrika Kidul lan Afrika Wétan udakara 4 yuta nganti 1 yuta taun kepungkur. Ing pirang-pirang yuta taun kepungkur, ing wektu sing cendhak banget dibandhingake karo sejarah bumi, kapasitas otak kita wis mundhak udakara 400 ml kanggo kera Bumi lan Australopithecus dadi luwih saka 1400ml dina iki, sing luwih gedhe luwih saka telung kali (Gambar 1).

    Saka kiwa nengen yaiku data Earth ape, Australopithecus, Homo sapiens, Homo erectus, lan Homo sapiens. Umume dipercaya manawa manungsa ngalami evolusi saka papat spesies kaping pisanan, mula). Sajrone evolusi otak, olahraga duwe peran penting.

    Nyatane, olahraga uga minangka obat sing apik kanggo encephalopathy lan nyegah penuaan otak. Olahraga bisa nyegah penyakit Alzheimer lan nundha tuwa. Amarga bisa uga nambah stres, ngilangi kuatir lan mandhegake kecanduan.

    Ing sajroning olahraga, kita kudu sinau nyuda kekurangan lan pindhah kanthi kahanan. Sing diarani mundur yaiku nindakake kabeh lan nuruti takdir. Kanthi pola pikir mundur, sampeyan bisa nganggep kerugian lan fokus energi sampeyan karo apa sing sampeyan duweni.

    212 (15)
    212 (17)
    212 (21)
    212 (19)

    Olahraga nguatake iman kita. Nalika kapitunan ilang, rasa sakit saya kurang; yen duweke dihargai, rasa seneng bakal saya akeh. Ing urip sing apik, aku mung pengin pura-pura seneng.

    Filosofi gesang olahraga pancen cedhak karo kita. Sing paling kejem dudu wong, nanging wektu; sing paling larang regane dudu dhuwit, nanging emosi; sing paling medeni dudu katresnan sing rusak, nanging kekurangan mental lan fisik; sing paling kepenak dudu hotel, nanging omah; Sing paling ala dudu sumpah, nanging meneng wae; sing paling apik dudu mbesuk, nanging saiki.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan