Grosir lan Grosir CK1274 Pabrik Legging Kualitas Kaki | FITFEVER

CK1274 Ngliwati Legging Kualitas Kaki

Katrangan Singkat

  • Materiel: 75% nilon 25% spandex
  • Pengiriman: kargo ekspres / udara / laut
  • Rega: hubungi kita kanggo takon
  • TANPA Logo TANPA Merek Min. Pesenan: 10 pcs
  • Min Logo Khusus. Pesenan: 100 pcs
  • Min Kustom Warna. Pesenan: 500 pcs / warna
  • Ukuran Khusus Min. Pesenan: 500 pcs / ukuran
  • Lab Inspirasi

    Menyang arah sing arep dituju, tandur kembang sing disenengi, mangan panganan sing disenengi, terus terang prekara kemungkinan urip tanpa wates

    Sawise Didol

    100% mbalekaken barang sing rusak

    Detail Produk

    Tag Produk

    Werna

    1596553881(1)

    Ukurane

      S M L XL
    HIP (CM) 33 35.5 38 40.5
    Pinggang (CM) 23 25.5 28 30.5
    LENGTH (CM) 88.5 89.3 90.1 90,9

    Informasi Produk

    Ningquewulan, kanthi disiplin dhiri njaga awake dhewe, ngregani awake dhewe, lumrahe ora bakal menehi kesempatan marang wong liya kanggo nglarani awake dhewe. Aja sampah wektu sampeyan ing urip wong liya, wektu sampeyan diwatesi; Aja urip ing asil pamikirane wong liya, kudu kaiket karo aturan lan kendala; Aja nganti gangguan saka panemu wong liya ngilangi tangisan batin sampeyan.

    212 (1)
    212 (3)
    212 (6)
    212 (9)

    Dadi, sing dak tresnani, yen sampeyan sinau nresnani awake dhewe, sampeyan bakal nemokake manawa tetep adoh saka panganan, sesambetan, lan pola urip sing ora sehat bakal nggawe sampeyan luwih apik lan luwih apik. Kabeh bisa dipisahake, papan omah wis winates, lan atine manungsa uga winates. Elinga aja ditinggalake apa sing penting banget kanggo sampeyan.

    Muga-muga sampeyan bisa dadi wong sing antusias lan ora peduli, kanthi ngajeni dhiri, disiplin dhiri lan tresna dhiri, aja mung ngutamakake urusan kerja, aja kepepet ing alangan, tetep tetep enom, lan tetep tenang.

    Nresnani awake dhewe dudu kanggo nglirwakake pangrasane wong liya lan mung peduli karo kepenak dhewe, nanging tresna marang awak dhewe nalika njaga kabecikan. Nresnani awakmu dhewe ora nglanggar atimu dhewe, sinau nampa awake dhewe, lan ngakoni status saiki kanthi terus terang.

    Nresnani awakmu dhewe dudu mbuwang mbiyen, aja kuwatir mbesuk, nanging nangkep saiki lan njaga irama urip dhewe, tresna marang awakmu dhewe aja nganggep terlalu akeh hubungan, ora mbandhingake karo wong liya, lan aja meksa ide kanggo wong liya.

    212 (17)
    212 (23)
    212 (26)
    212 (28)

    Ana pirang-pirang perkara sing apik ing jagad iki sing nunggu sampeyan nemokake lan tresna, nanging sadurunge, sampeyan kudu sinau tresna sampeyan kanthi becik. Yen sampeyan seneng karo awakmu dhewe, ngapresiasi awakmu dhewe, lan tresna karo sampeyan, urip sampeyan minangka wiwitan sing nyata. Dadi, kudu wani nggawe kanca sing bakal nggawe sampeyan seneng, tresna karo wong sing ora bakal nggawe sampeyan nangis.

     

    Menyang arah sing arep dituju, tandur kembang sing disenengi, mangan panganan sing disenengi, terus terang prekara kemungkinan urip tanpa wates.

     

    212 (30)
    212 (32)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan