Grosir Ngatur - Supplier & Manufacurer YIWU FITFEVER

Ngatur

TECH PACK

NGABENI

MOQ 500PCS Nganti 2000PCS

Choose FitFever as your OEM supplier for active wear fitness leggings sport bra manufacturing

Napa Makarya karo Kita kanggo Ngatur Pesenan

rega sing padha, MOQ sing apik, regane tambahan

oke TEX 100 active wear supplier-FitFever

oke TEX 100 sertifikasi standar

MOQ 2000PCS MAX.3 warna

layanan khusus MOQ diwiwiti saka 500 pcs saben gaya. Kita bisa ngatur miturut techpack kanthi kain premium.

BSCI workout apparel factory with FitFever yoga legging BSCI (1)

Pabrik hak asasi manungsa sing disertifikasi BSCI

MOQ 500PCS saben gaya

kain nilon / spandeks, kain poliester / spandeks, kain serat bermerek kaya LYCRA, REPREVE, jupuken menyang gaya sampeyan.

Global recycle standard gym clothing supplier FitFever

Certified Standard Global Recycle

MOQ 2000PCS MAX.3 warna

Standar OEKO-TEX 100, Standar Daur Ulang Global kasedhiya kanggo pesenan khusus.

Tim Kita Siap Digunakake kanggo Sampeyan

QC checking fabric

Jianzhong Wang

Mr.Wang kalebu tim kontrol kualitas. Ora keren kanggo wong, nanging ketat kanggo produk. Dheweke kerja 8 jam wiwit Senin nganti Jumuah lan wis pindah karo kolega QC nalika sibuk.

zhen zhen travelling in Hangzhou

Zhenzhen Hu

Zhenzhen minangka salah sawijining buruh jahitan lini produksi saka Provinsi Sichuan, kampung halaman padan. Dheweke ahli ing jahitan 4-jarum 4-jarum. Dheweke seneng lelungan nalika lesuire.

pattern maker Allen working for beautiful apparel

Allen Huang

Pola pola kita, Allen, lulusan kanthi gelar Sarjana. Allen minangka jeneng Inggris sing diwenehake dening kolega ekspor. Kita ngarani Master Huang kanggo menehi inspirasi kanggo nggawe conto sing apik.

Kepiye Cara Nggawe Pesenan OEM

art work tech pack fitness factory

Langkah 1.

Sampling lan Kuota

Sajrone sampling, kita mriksa paket teknologi, ketemu karo manajemen pola, milih kain (yen ora ditunjuk dening pelanggan), lan cocog karo aksesoris, ngethok lan nggawe jahitan. Klarifikasi paket teknologi lan konfirmasi kain kudu luwih ati-ati, sing bisa bertahan sawetara dina, gumantung saka multi komunikasi. Sampling dipungkasi nganggo No. pelacakan kanthi sandhangan ing dalan menyang pelanggan. Lan kita ngenteni umpan balik pelanggan kanggo nyetel.

Sadurunge miwiti sampling, sampeyan kudu menehi tahu target target lan rega target, supaya kita bisa luwih efektif kanggo ngatasi kekarepan sampeyan, uga bisa ngrampungake strategi bisnis kanthi akurat.

Langkah 2.

Bahan Sumber kanthi Simpenan

Tim tuku kanthi tliti insinyur kain pakaian fitness sing pas, seprei, utas, label, tag kanggo distributor pakaian fitness, merek pakaian atletik, penjual klambi online, pengaruh. Kita ngupayakake meksa rega paling apik kanggo para pelanggan klambi kanthi strategi sumber. Apa sampeyan seneng poliester, nilon utawa rajutan rajutan, Fitfever bakal terus ngupayakake lan nindakake sing paling apik. Kabeh sumber kita nyedhiyakake tujuan unik kanggo kinerja sing paling apik ing anggaran, wiwit saka olahraga, legging gym, jaket lari, celana olahraga, Tshirts, busana lunge, lsp.

Kita butuh celengan kanggo mbayar pemasok materi lan miwiti produksi akeh.

fabric material for yoga clothing
YJ058 YJ060 (7)

Langkah 3.

Produksi Akeh

Kita ngasilake klambi olahraga sing paling apik miturut anggaran pelanggan. Prosedur kabeh biasane kalebu inspeksi bahan lan bahan baku, pola ngethok, tata letak, nggawe spidol, nyebar kain, nglereni, ngurutake, mbendel, menehi nomer, sewing, nalika ditekan lan dipotong, ngrampungake lan pungkasan, inspeksi klambi lan pengepakan. Yen sampeyan lagi golek suplier, dhukungan lan inovasi sing pas ing bisnis olahraga, sambungake karo wong sing cocog. Sampeyan bakal tetep dadi ndhuwur pesanan kanthi nganyari paling anyar kanggo saben gaya.

Pesenan massal butuh kerangka wektu sing disepakati bebarengan kanggo implementasi rencana aksi.

Langkah 4.

Layanan Pangiriman

Kita ndhukung kapal udara menyang lawang, kapal segara menyang lawang, kapal udara menyang pelabuhan lan kapal laut menyang pelabuhan. Kita duwe mitra logistik jangka panjang supaya pelanggan bisa nampa saben order kanthi aman lan tepat wektu.

Nyuwun tulung kanggo konfirmasi alamat pangiriman, consignn lan nomer kontak sadurunge dikirim.

fit fever sport wear factory -delivery
pexels-photo-3057963

Langkah 5.

Dhukungan Clearance Bea Cukai

Yen pesanan sampeyan dikirim menyang lawang, aja padha sumelang, kita wis nangani kabeh idin nalika dikirim. Yen pesanan sampeyan dikirim menyang port, wong sing adol bakal nawakake faktur lan dhaptar kemasan sing tepat, CO, BL kanggo ijin.

Pasar & Keahlian Kita

Diadegake dening para penggemar olahraga ing Zhejiang, China ing taun 2019, FitFever minangka pemasok pakaian olahraga sing berorientasi kualitas kanggo wanita lan pria. Kanthi semangat para pelanggan babagan produk, apa sing diwiwiti karo perusahaan dagang mboko sithik dadi pemasok karo pabrikan lan mitra kain dhewe.

 

Australia
%
Amerika
%
Negara liya
%

Kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe klambi sing apik

welcome to inquiry FitFever about custimize production