Grosir DK063 Drawing String Pocket Shorts pabrik lan pemasok | FITFEVER

DK063 Gambar Celana Pendek Saku String

Katrangan Singkat

  • Bahan: 80% nilon 20% spandex
  • Pengiriman: kargo ekspres / udara / laut
  • Rega: hubungi kita kanggo takon
  • TANPA Logo TANPA Merek Min. Pesenan: 10 pcs
  • Min Logo Khusus. Pesenan: 100 pcs
  • Min Kustom Warna. Pesenan: 500 pcs / warna
  • Ukuran Khusus Min. Pesenan: 500 pcs / ukuran
  • Lab Inspirasi

    Sawise olahraga, sampeyan bakal ngrasakake rasa seneng iku gampang banget. Ana ing mripat sampeyan lan bisa dijupuk kanthi ati.

    Sawise Didol

    100% mbalekaken barang sing rusak

    Detail Produk

    Tag Produk

    Werna

    DK063-(12)_03
    DK063-(12)_06
    DK063-(12)_11
    DK063-(12)_13
    DK063-(12)_15

    Ukurane

      4 / XS 6 / S 8 / M 10 / L 12 / XL
    HIP (CM) 97 101 105 109 113
    Pinggang (CM) 66 70 74 78 82
    LENGTH (CM) 29 30 31 32 33

    Informasi Produk

    Nalika olahraga, kabeh wong ngerti mupangate - supaya tetep bugar, ngatasi stres, krasa enak, lan liya-liyane. Amarga liwat olahraga, promosi sekresi hormon lan faktor biologis kayata BDNF, 5-HT, dopamine, IGF-1, kortisol, lan pungkasane nambah fungsi otak kanthi sakabehe. Iki minangka olahraga cuci otak lan olahraga nguatake otak.

    DK063 (18)
    DK063 (17)
    DK063 (20)
    DK063 (21)

    Olahraga ngowahi otak, lan olahraga njaga otak dadi kahanan sing paling apik, nanging sawetara wong sing ngerti prinsip kasebut. Ana basis teoretis sing kuat kanggo kesimpulan iki ing neurosains.

    Sawise olahraga, sampeyan bakal ngrasakake rasa seneng iku gampang banget. Ana ing mripat sampeyan lan bisa dijupuk kanthi ati. ana ing telapak tangan sampeyan lan sampeyan bisa nangkep anggere nutup tangan; iku ing sikilmu lan bisa digayuh nalika sampeyan ...

    Nanging bola-bali, kita kepengin bisa ngrampungake, kita berjuang terus, kita cepet-cepet nginep, nanging kita mesthi ngrasakake rasa seneng iku adoh banget - yaiku amarga kita ndeleng arah sing salah, nyekel tangan sing salah, njupuk dalan sing salah -boten kagungan kita Aja meksa, hargai apa sing wis sampeyan entuk.

    Ing pirang-pirang kasus, kebahagiaan kita ora ana gandhengane karo perkara-perkara material, lan kadhang kala mung pengalaman spiritual, yaiku perasaan spiritual.

    DK063 (23)
    DK063 (26)
    DK063 (29)
    DK063 (28)

    Nggabungake olahraga aerobik lan olahraga kompleks, ngasilake efek sing beda-beda, lan saling komplit, dadi cara olahraga kudu saling nglengkapi. Contone, yoga, joget, tai chi, tenis, latihan kegiyatan kasebut bisa nyakup kabeh sel saraf ing otak.

    Olahraga nggawe kita ngerti alas gedhe lan ana macem-macem manuk. Aja sok ngrungokake manuk liyane sing nembang.

    Ing jagad iki, anggere ana papan urip sampeyan, tataran puteran, sing sampeyan tresnani, lan sing tresna sampeyan, wis cukup. Aja nganti ana masalah karo sampeyan, aja ngganggu komentar wong liya, lan tahan rasa seneng sampeyan ing telapak tangan sampeyan. , Ninggalake masalah. Kabeh diwiwiti karo kegiatan olahraga.

    DK063 (31)
    DK063 (34)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan