Kabar

Kabar

  • Why do people increasingly like sustainable fabrics and sportswear

    Napa wong tambah seneng kain lan olahraga sing lestari

    Pasar olahraga kira-kira 300 milyar yuan, kanthi tingkat pertumbuhan senyawa meh 20%, ngluwihi sandhangan bocah-bocah.Iki minangka segmen industri sandhangan sing paling cepet berkembang.Perusahaan sandhangan liyane sing kadhaptar ing dhasare ngadhepi pengaruh pengulangan konsumsi, kanthi tikus wutah ...
    Waca liyane
  • Audi gratis kulit, kemewahan anyar

    Ing tanggal 3 Juni, ing acara desain internasional paling dhuwur 2021 "Design Shanghai", merek Audi luwih ngilangi alangan kasebut, lan kerja sama karo merek fashion terkenal Stella McCartney kanggo entuk penciptaan bareng sing jero babagan tema "daur ulang. rancangan”.Liwat i...
    Waca liyane
  • Amerika 50 ℃ mateni atusan wong, apa pemanasan global saya tambah parah?

    Wis suwe, kita wis nyengkuyung serat poliester daur ulang kanggo mbantu bumi.Sawetara wong bisa uga mikir yen adoh banget, awal banget, ora ana gunane nganggo sandhangan yoga organik.Nanging, kelestarian ora mung dadi topik.Iki mbutuhake tumindak nyata sanajan sethithik sing bisa ditindakake.Apa yen suhu ...
    Waca liyane
  • Merek fashion Korea "RE;CODE", sandhangan daur ulang bisa dadi modis

    Nalika ngomong babagan sandhangan kelestarian, biasane kita ngomong babagan bahan busana sing ramah lingkungan, contone, kain pring sing ramah lingkungan, kain adhedhasar tanduran sorona lan repreve kain botol daur ulang.Dina iki, kita bakal mriksa sing beda.Sawetara cara sing luwih apik kanggo mbantu bumi ...
    Waca liyane
  • Apa wong tresna Lycra lan ngendi kanggo sumber Lycra

    Lycra minangka tembung sing akeh digunakake ing sandhangan olahraga.Mungkin sampeyan duwe celana gym lycra utawa ing lemari klambi.Lycra mung jeneng dagang sing digunakake dening INVISTA ing wiwitan.Amarga perusahaan manggoni monopoli pasar ing lapangan spandex, Lycra wis meh sinonim karo kabeh spandex y ...
    Waca liyane
  • Busana ramah lingkungan kanthi jeneng gedhe

    Kanthi implementasine daur ulang tekstil sing terus-terusan, kesadaran lingkungan wis menang ing industri merek fashion sing kondhang ing kabeh lapisan masyarakat."Ora nggunakake wulu", "daur ulang sandhangan lawas", "nggunakake kain sing ramah lingkungan" ngupayakake Lingkungan ekonomi ...
    Waca liyane
  • Sapa lycra, kenapa lycra?

    Sampeyan kudu krungu babagan lycra gym wear,lycra activewear, dadi apa Lycra?Kain Lycra yaiku kain sing digawe saka serat Lycra.Serat Lycra uga dikenal minangka spandex.Iki minangka merek dagang kadhaptar saka DuPont Spandex Fiber.Bisa nemen nambah elastisitas lan extensibility saka fabric.clothe...
    Waca liyane
  • Mashups olahraga wis sepi populer kanggo dangu

    Mashups olahraga wis sepi populer kanggo dangu.Saka legging mewah sing nduweni rasa eksistensi sing dhuwur ing sawetara taun kepungkur, nganti celana sepeda sing diobong taun kepungkur, luwih akeh wong sing kepengin nambah unsur olahraga ing kolokasi populer.An...
    Waca liyane
  • "Sports Zara" teka ing China, apa wong Tionghoa bakal mbayar tagihan?

    Sawise nampa investasi saka Alibaba lan Softbank, Fanatics ngumumake ing pungkasan Februari taun iki yen bakal nggawe perusahaan joint venture Fanatics China karo Hillhouse Capital kanggo nggawa sandhangan olahraga lan produk periferal sing sah menyang China.Miturut laporan Forbes, U ...
    Waca liyane
  • Kain disikat introduksi singkat

    Kain disikat introduksi ringkes Kain sing disikat uga diarani sanding / peach / wash watu / cuci karbon / kain microfiber Ringkesan: Kain sing disikat digawe liwat aksi abrasif saka sander lan kulit ampelas.Padha alus, nyaman karo rasa kuwat saka drape.Nganggo perasaan: sof...
    Waca liyane
  • Polyester lan Nylon Analisis Brief

    POLYESTER ditondoi kanthi resistensi kerut lan nyerep kelembapan.Uga nduweni resistance kuwat kanggo asam lan alkali, lan resistance UV. Merek polyester daur ulang sing misuwur yaiku REPREVE, JIAREM, GRS.Nilon uga disebut poliamida.Kaluwihan kasebut yaiku kekuatan dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur, ...
    Waca liyane