Warta - Merek mode Korea "RE; KODE", sandhangan daur ulang bisa modis

Merek mode Korea "RE; KODE", sandhangan daur ulang bisa modis

Nalika ngomong babagan sandhangan kesinambungan, umume ngomong babagan materi sandhangan sing ramah lingkungan, contone, kain pringramah lingkungan, kain adhedhasar tanduran sorona lan nyipta kain botol daur ulang. Dina iki, kita bakal mriksa sing beda. Sawetara cara sing luwih apik kanggo mbantu bumi tinimbangkain ramah lingkungan paling apik.

Merek mode Korea "RE; KODE" nyengkuyung konsep nyuda sampah sandhangan lan menehi sandhangan anyar. Kanthi kerja sama para desainer lan tukang ngarang profesional, kita bakal nduwe wawasan anyar sandhangan daur ulang. 

 
splicing apik, lan ngarang kreatif, kanthi cepet, sampeyan bakal mikir merek desainer canggih endi, lan sawise riset luwih dhisik, sampeyan bakal gumun karo sesanti lan kapinteran desainer sing tepat.
 
Ing taun 2012, kanggo nyerna inventaris sing ora bisa diluncurake, merek olahraga Korea kondhang "Kolon" ora pengin ngrusak stok kanthi cara ngobong tradisional, mula RE: CODE didegake.
 
Nalika semana, Kolon duwe inventaris sing ora bisa diasorake udakara 1,5 triliun. RE; KODE lair kanthi tugas sing angel. Tujuane yaiku ngrancang ulang lan menehi urip anyar kanggo produk saka kantor pusat sing ngadhepi nasib kobongan.
 
Dadi apa RE: KODE?
 
Beda karo nggunakake kain ramah bumi, RE: KODE digawe Atelier Kothak, sing ngidini wong biasa ngatur klambi ing toko lan nyedhiyakake telung layanan kalebu "RE: Koleksi", "RE: Formulir" lan "RE: Pasangan". 
 
RE: Collection
wong mung butuh nggawa klambi lawas, bakal ana desainer lan tukang ngaput profesional kanggo ngrembug lan ngatur maneh pesen lawas dadi klambi anyar sing beda-beda. Sawise sandhangan digawe, merek uga bakal ngrekam crita sandhangan, rincian ukuran, proses pabrikan lan rincian liyane, lan njait label kanthi tembung "1 ″, makili sandhangan unik ing jagad.
 
RE:Formulir
 nyedhiyakake pilihan liyane kajaba sandhangan. Wong nggawa klambi usang menyang bengkel kasebut. Desainer bakal ngusulake limang proposal renovasi, sing bisa didandani dadi celemek, jaket, tas tangan lan produk liyane. Iki kanggo Ngembangake kemungkinan sandhangan.
 
RE:Pair
RE: Pasangan kanggo ndandani klambi, supaya sandhangan bakal dawa, lan kenangan kita bakal awet terus. Saiki, amarga industri mode global luwih akeh menehi perhatian marang masalah keberlangsungan, mula kudu nyuda sampah sandhangan.
 
Ora nggawe klambi ekstra bisa dadi cara paling apik kanggo ngilangi sampah.
 

Diowahi dening pabrikan nyandhang yoga, FitFever.

 

 

 


Wektu kiriman: Sep-27-2021