Warta - Mashup olahraga wis suwe banget disenengi kanthi tenang

Mashup olahraga wis suwe banget disenengi kanthi tenang

Mashup olahraga wis suwe banget disenengi kanthi tenang.

Saka legging sing apik sing duwe rasa eksistensi sajrone pirang-pirang taun kepungkur, nganti celana bersepeda sing diobong taun kepungkur, saya akeh wong sing pengin nambah elemen olahraga menyang kolokasi populer.

Lan taun iki "dipilih" yaiku olahraga kotang.

1. "Bra olahraga + setelan"

Suit olahraga + olahraga minangka kombinasi paling monjo saiki. Iki cocog banget kanggo bocah-bocah wadon sing pengin nyoba setelan, nanging kuwatir banget kaku, pengin nganggo olahraga olahraga lan kuwatir kakehan mbukak.

Setelan telung dimensi sing bisa digunakake lan rasukan olahraga sing kuat lan seksi, ditambah karo celana jumper warna, bisa nggandaake indeks panyerapan sunar srengenge!

Kutang olahraga nganggo jaket jas ireng ora mung ora duwe rasa kontradiksi, nanging uga duwe gaya lurung-lurung sing apik.

1
2
3

2. Jaket olahraga + jaket denim

Gaya liyane sing modis lan nyenengake yaiku tabrakan olahraga lan gaya jalanan. Gabungan bra olahraga lan denim iku gampang lan santai, lan level seksi pancen pas. Produk resmi merek olahraga olahraga menehi akeh inspirasi kanggo kombinasi bra olahraga lan denim.

4
5

3. Olahraga kutang + olahraga njaba

Cara pencocokan gaya busana njaba olahraga lan bra olahraga luwih konvensional, nanging isih bisa mulihake olahraga sassy lan cool。
Yen sampeyan pengin kelangan, tampil nganggo warna ireng lan putih, lan aura ing foto ora bakal kelangan setelan sing apik banget.

6

Werna sing dinamis banget.

7

Jaket warna solid cocog banget.

8

Bocah-bocah wadon kanthi sawetara garis otot bisa nyoba ngikat jas ing pundhak kanggo mbukak lengen, kanggo nyorot proporsi lan garis awak.

9

Priksa manawa nganggo bra olahraga sing pas nalika olahraga, sanajan kanggo olahraga ringan, kanggo nyegah bebaya nyuda dada.


Wektu kiriman: Apr-13-2021