Warta - "Olahraga Zara" teka ing China, apa wong Cina bakal mbayar tagihan kasebut?

"Olahraga Zara" teka ing China, apa wong Cina bakal mbayar tagihan kasebut?

Sawise nampa investasi saka Alibaba lan Softbank, Fanatics ngumumake ing pungkasan Februari taun iki yen bakal nggawe perusahaan patungan Fanatics China karo Hillhouse Capital kanggo nggawa produk olahraga resmi lan produk periferal menyang China.

Miturut laporan Forbes, platform e-commerce vertikal AS iki misuwur banget ing pasar modal. Sawise nampa puteran E 350 yuta dolar AS ing finansial ing wulan Agustus taun kepungkur, regane wis tekan 6,2 milyar dolar AS, lan langkah sabanjure yaiku go public.

Napa perusahaan e-commerce olahraga sing wis tuwa ing negara kasebut teka ing China nalika dina dhaptar? Apa wong lanang sing lurus bakal tuku?

Wong ing mode kasebut mbukak situs web resmi Fanatics lan bisa ngritik desain kuno lan kuno, nanging kanggo para penggemar olahraga, iki swarga.

2121

Saka NFL (American Football League) nganti NBA (American Basketball League), uga Manchester United lan Chelsea ing bidang bal-balan, ana luwih saka 300 tim, liga lan kompetisi klambi lan produk periferal sing nyakup meh kabeh mainstream ing Amerika Serikat. Barang olah raga.
Ngembangake kemah klub lan tim resmi minangka salah sawijining cara Fanatics nggawe cangkang.

Miturut informasi sing wis ditemtokake saiki, usaha patungan Fanatics China bakal mlebu ing Shanghai. Kanthi pitulung saka mitra, perusahaan anyar kasebut bakal ngrancang, ngasilake lan adol produk olahraga kasebut sesuai karo tren China, kanthi wujud kaloro perusahaan ing Mode e-commerce, kalebu toko fisik offline.

Miturut analisis Ravid, ing China, bal-balan Eropa minangka lapangan sing gedhe banget, lan Manchester United, Paris Saint-Germain lan Bayern Munich kabeh duwe kerjasama eksklusif. Iki minangka salah sawijining kaluwihan paling gedhe. Kanthi tembung liya, iki minangka papan sing apik banget kanggo para penggemar, lan para penggemar iki kepengin banget produk resmi lan asli. ”


Wektu kiriman: Mar-31-2021