Warta - Sapa lycra, kenapa lycra?

Sapa lycra, kenapa lycra?

Sampeyan kudu krungu saka klambi gym lycra,klambi aktif lycra, dadi apa Lycra?
Kain Lycra minangka kain sing digawe saka serat Lycra. Serat Lycra uga dikenal minangka spandex. Wiwitane dadi merek dagang saka Serat DuPont Spandex. Bisa nambah elastisitas lan kepanjangan kain. Klambi ngemot serat lycra sejatine klambi lycra.

CIRI SERAT LYCRA
Serat Lycra bisa nganti 500% lan bisa dipulihake dadi asline. Bisa digawe dowo kanthi gampang, nalikaklambi lycra bisa cedhak karo permukaan awak manungsa sawise pulih, lan ora bisa nahan awak manungsa.

Lycra duwe macem-macem aplikasi lan bisa nambah kenyamanan kanggo kabeh jinis klambi sing siyap, kalebu jeroan, jaket khusus, setelan, rok, celana, rajutan, lan liya-liyane. kemampuan kain, nambah kenyamanan lan pas kanggo kabeh jinis sandhangan.

Lycra ora bisa digunakake dhewe. Bisa digandhengake karo serat gaweyan manungsa lan serat alami liyane. Ora ngganti tampilan kain, amarga serat sing ora katon.

Mula, nambah Lycra menyang sandhangan kayata clono dowo lan jaket bisa gampang mulihake lipatan kanthi otomatis, saengga sandhangan luwih ramping lan ora gampang deformasi. Yen nambah lycra menyang Knitwear kayata sweter, jeroan, celana fitness, bakal luwih pas lan luwih nyaman. Muncul kanthi bebas ing awak lan bisa pindhah bareng sampeyan.

Keuntungan FABRIK LYCRA
 
⒈ Elastis banget lan ora gampang deformasi

Lycra bisa nambah elastisitas kain. Bisa digunakake kanthi kombinasi macem-macem serat, alami utawa gaweyan manungsa, tanpa ngowahi tampilan lan tekstur kain kasebut. Contone, kain wol + Lycra ora mung elastisitas sing apik, nanging uga pas, retensi bentuk, drape lan gampang dipakai sawise dicuci;

 

 

 

Bisa dicampur nganggo kain apa wae

Lycra bisa digunakake kanggo kain rajutan katun, kain wol sisi loro, poplin sutra, kain nilon lan kain liyane.

Kapas + Lycra ora mung duwe kaluwihan kenyamanan lan katahanan serat katun, nanging uga njupuk karakteristik elastisitas lan non-deformasi sing apik yen katun, nggawe kain luwih pas, alus lan nyaman. Ccelana yoga otton lycra bisa luwih kepenak tinimbang celonone katun 100%.

Lycra bisa nambah kaluwihan unik kanggo sandhangan: kenyamanan cedhak, kebebasan gerakan lan retensi jangka panjang.

3. Ultimate panglipur

Ing taun-taun pungkasan, wong sing seneng mode rumangsa depresi amarga sibuk lan kompetisi ing kutha kasebut. Wong kudu nyawiji kanthi nyenengake nalika njaga klambi sing pas. Klambi Lycra nduweni ciri khas kepenak lan gerakan bebas, sing nyukupi kabutuhane masarakat ing kontemporer kanggo sandhangan.

LYCRA PROSESI FABRIK LAN PEMELIHARAAN
Lycra nduweni performa mesin sing apik. Lycra bisa tahan perawatan reagen kimia sing paling umum digunakake, lan kain sing ana Lycra bisa dicelup, dicithak lan rampung miturut proses pangolahan serat liyane nalika manufaktur bebarengan.

Produk Lycra gampang dijaga. Yen ora ana instruksi khusus. Lycra bisa diresiki nganggo sabun lan deterjen biasa, nanging pamutih klorin lan alkali sing kuat kudu dihindari.

 

 


Wektu kiriman: Sep-16-2021