Warta - Napa masarakat seneng karo Lycra lan ngendi sumber Lycra

Napa masarakat seneng karo Lycra lan ngendi sumber Lycra

Lycra minangka tembung sing asring digunakake ing klambi olahraga. Mungkin sampeyan duwe potongan celana gym lycra utawa ing lemari klambi.
Lycra mung jeneng dagang sing digunakake dening INVISTA ing wiwitan. Amarga perusahaan kasebut duwe monopoli pasar ing lapangan spandex, Lycra dadi meh padha karo kabeh benang spandex. Pabrik sandhangan Activer seneng ngasilake legging latihan lycra beacuse
Ing nganggo kain karo Lycra nduweni ciri kaya ing ngisor iki:
1. Elastisitas tinggi kudu diarani fitur paling gedhe ing kain Lycra. Elastisitas santai, nyaman lan awet. Bisa cepet bali menyang bentuk asline sawise santai, lan bisa digawe dowo kanthi bebas. Amarga fitur iki, digunakake ing produksi celana jeroan lan fitness.
2. Kain empuk, ndukung, lan nganggo drape apik. Amarga karakteristik iki, kain Lycra luwih cocog kanggo nggawe kabeh jinis pakaian luar, nggawe sandhangan sing elegan lan ora gampang deformasi, menehi mupangat kanggo muter kabeh.
3. Permukaan kain sing alus lan tahan kerut sing apik. Nganggo klambi sing digawe saka kain Lycra, ora prelu kuatir babagan kerut, amarga bahan utamane nemtokake resistensi kerutan minangka salah sawijining ciri khas Lycra.
4. Penyerapan lembab lan pangatusan cepet, rasane tangan alus. Kain Lycra uga asring banget higroskopis. Nggunakake kanggo nggawe klambi bisa nggawe wong luwih nyaman lan krasa enak.
5. Stabilitas dimensi sing apik lan gampang dijaga. Ngurus klambi biasane nggawe kita rasane repot. Wiwit ngumbah nganti garing nganti disimpen, ana akeh perkara sing kudu digatekake. Klambi Lycra ora nuntut babagan iki. Iki uga mbantu kita ngerti jinis kain Lycra kasebut.


Wektu kiriman: Sep-21-2021