Grosir Sustainablity - Supplier & Manufacurer YIWU FITFEVER

Kelestarian

CARA KITA NENTANG

KEKAYAAN

Sandhangan berkelanjutan ora mung nuduhake panggunaan bahan limbah karo juicy ing acara kasebut, utawa desain klambi kertas sing rusak. Keprigelane umume ora ana ing siji tautan, uga ora diwatesi mung karo siji aspek. Iku ora mung minangka "sorotan" kanggo ngupayakake emisi karbon sithik, nanging uga nggunakake bahan, metode desain, proses produksi, manajemen operasi, lan fungsi nyandhang. Banjur kanggo perawatan sing gampang lan murah, daur ulang sampah lan aspek liyane.

Saben titik kudu memenuhi persyaratan perlindungan ekologis lan lingkungan, lan nyuda beban lingkungan sabisa-bisa. Ringkesan, "ijo lan polusi, nyuda emisi, ngirit energi, kenyamanan lan keamanan, lan daur ulang" minangka konsep sandhangan berkelanjutan sing paling arah, multi-sisi, lan sing paling penting.

1. KESEHATAN MATERI

Industri tekstil ngasilake 10% saka total emisi global

1. KESEHATAN MATERI

Industri tekstil ngasilake 10% saka total emisi global

Saka metode manufaktur sing ora bisa dilestarekake nganti sampah plastik sing mbanjiri samodra, industri mode minangka produsen polusi lingkungan paling gedhe nomer loro ing dunia sawise industri petrokimia.

Industri tekstil ngasilake 1,2 milyar ton gas rumah kaca saben taun, nyumbang 10% saka total emisi global. Produsen serat, benang, lan kain tekstil minangka emitor gas rumah kaca utama ing industri mode. Miturut statistik, 34% mikroplastik sing ditemokake ing samodra asale saka industri tekstil lan sandhangan, sing umume digawe saka serat poliester, polietilen, akrilik lan elastis.

Solusi Fitfever

1621326552(1)

REPREVE®

Serat daur ulang kelas paling misuwur ing dunya, digawe saka botol plastik. REPREVE minyak bumi anyar sing imbang, kurang ngasilake karbon lan nggunakake banyu lan energi kanthi efektif ing proses kasebut. Bisa dilacak kanthi sertifikasi resmi.

1621324746(1)

ECONYL®

Aquafil butuh suwene 4 taun kanggo daur ulang jala sing dibuwang, sampah kain, karpet lan limbah industri, utawa sampah laut lan plastik limbah saka landfill. Benang nilon daur ulang jinis anyar iki wis lulus sertifikasi LEED

1621326493(1)

LYCRA ®

Nyedhiyakake kenyamanan sing luwih apik lan luwih pas, produk sing wis rampung luwih fleksibel lan pulih luwih apik, saengga masarakat kepenak dienggo lan nyepetake umur saben sandhangan.

1621326586(1)

KOPI ORGANIK

Ora ana pupuk kimia lan pestisida sing digunakake ing tanduran katun organik. Werna duwe warna dhewe lan ora prelu dicithak lan dicelup, supaya ora ana polusi cetak lan pewarna. Isi zat beracun lan mbebayani dikontrol.

1621326986(1)

TENCEL®

Kain tencel digawe saka pulp kayu eucalyptus ing produksi fisik sing ditutup. Dilarut lan digawe ing pelarut amonium oksida, sing bisa didaur ulang. Ora ana proses pembuangan banyu limbah lan gas sampah. Tencel lan produke bisa dadi biodegradasi.

1621327202(1)

SEA WOOL®

Saben taun ana 160.000 ton sampah kerang kerang ing Taiwan. Chengjia Kefang duwe cangkang kerang ukuran nano dadi bubuk, nggabungake kalsium karbonat alami ditambah unsur logam tilak, lan PET daur ulang kanggo ngasilake benang wol segara, sing adol jagad kanthi wiyar.

1621323081(1)

SORONA®

PDOR inti serat SORONA® asale saka pati glukosa tanduran, dudu minyak bumi, lan nggunakake 37% bahan baku adhedhasar tanduran. Dibandhingake karo nilon 6, produksi serat SORONA® nyuda sumber minyak bumi 37% lan nyuda emisi gas omah kaca nganti 63%.

1621328055(1)

KUNCI ALAM

Cangkang klapa, cangkang, pring, lan woh-wohan digunakake minangka tombol. Aksesoris multifungsi lan praktis nyuntikake sandhangan, lan uga nambah adaptasi lan bungahe. Cangkang klapa alami lan pring duwe efek sing bisa nambani indra, nyorot tampilan asline lan nyenengake konsumen.

1621327981(1)

BUTO GEM

Cangkang mutiara berkelanjutan lan bahan komposit cangkang daur ulang nggawe rasa ora normal. Bahan kasebut, negesake deposisi pasir lan baptis segara, duwe cacat alami lan kaendahan. Werna sing nyenengake lan sentuhan sing tenang yaiku aksesoris cahya kanggo nglacak lan ngobati emosi, mbentuk struktur alami gaya modern.

2. KETAMPUNGAN DYEING

industri percetakan lan pewarna kudu nganggo akeh pewarna kimia

Werna minangka elemen penting saka mode fashion, nanging pencetakan lan pewarna industri kudu nggunakake akeh pewarna kimia, tambahan lan sumber daya banyu, nyebabake emisi lan residu bahan-bahan sing mbebayani, sing mengaruhi lingkungan ekologis lan kesehatan sandhangan.

Oeko-Tex-standard-100-Logo-alfera-it-1170x419

OEKO-TEX 100 pabrik

OEKO-TEX Standard 100 saiki dadi tandha eko tekstil sing paling akeh digunakake. Standar OEKO-TEX 100 negesake standar adhedhasar ilmu ilmiah paling anyar kanggo matesi konten zat mbebayani ing benang, serat lan macem-macem tekstil. Tes kasebut kalebu nilai PH, formaldehida, logam abot sing diekstrak, nikel, pestisida / herbisida, fenol klorin, pewarna amina aromatik sing bisa dibedakake, pewarna alergen, pewarna klorin organik, senyawa timah organik (TBT / DBT), plastik plastik, tahan warna, volatil organik gas, mambu.

Digital print

Dibandhingake karo proses pencetakan tradisional, pencetakan digital nyepetake proses produksi lan wektu kanthi nyuda konsumsi tenaga kerja nggawe layar, ruang lan layar cetak. Kangge nyuda konsumsi pewarna lan pewarna banyu sampah. Kajaba iku, desain pola ora diwatesi karo proses pencetakan, lan cocog banget kanggo kebutuhan batch cilik, pirang-pirang perubahan, lan mode cepet. Ing taun-taun pungkasan, pencetakan digital uga dadi salah sawijining titik fokus profil tinggi ing landasan pacu kasebut.

pexels-photo-4006505

3. KETAMPUNGAN PAKET

kanthong plastik ditemokake ing Mariana Trench, ambane 10.898 meter

Ing taun 1998, peneliti nemokake kanthong plastik ing Mariana Trench, ambane 10.888 meter. Iki minangka salah sawijining 3.000+ fragmen sampah segara jero sing ditemokake sajrone 30 taun kepungkur. Ing 2017, pusat data segara global JAMSTEC mbukak database sampah segara jero kanggo masarakat. Antarane puing-puing sampah segara sing ditemokake saiki, luwih saka sepertiga yaiku potongan plastik gedhe, lan 89% sampah produk sing bisa digunakake.

Ing jerone 6.000 meter, luwih saka separo sampah ana plastik, lan meh kabeh barang sing bisa dibuwang. Nyilem ing segara jero, sampah plastik bisa nganti pirang-pirang ewu taun kepungkur. Nyuda generasi sampah plastik minangka cara mung kanggo ngatasi masalah polusi plastik segara jero.

4

Kantong Garment Biodegradable

Bahan baku PBAT + PLA, TANPA PE, cetakan tinta sing ramah lingkungan. Lulus sertifikasi BPI Amerika lan sertifikasi DIN CERTCO Jerman. Diuji miturut kondisi Eropa EN 13432, Amerika ASTM D 6400 lan kondisi AS4736 Australia standar.

Pangirim Biodegradable

Bahan baku PLA impor, TANPA PE. Iki 100% kompos dikubur ing lemah amarga degradasi mikroba. Mula nyuda pengaruh negatif marang lingkungan. Rusak kabeh sajrone 90 dina ing kompos industri. Lan ing lingkungan alam pancen rusak kabeh sajrone 2-4 taun. Disertifikasi dening BPI Amerika, Jerman DIN CERTCO.

快递 (17)

4. KETAMPUNGAN MANAJEMEN

manajemen ilmiah ing produksi nggunakake paling apik bahan

pexels-photo-4621890

Produksi Akurat

Konsep pangembangan berkelanjutan diwujudake ing serangkaian proses produksi sandhangan, yaiku kanggo nyuda banyune, banyu limbah. Kita mesthi nguatake manajemen ilmiah ing produksi, nggunakake paling apik bahan, lan nuntun produksi ijo. Kita ngarahake nyuda produksi wuta lan nggayuh presisi sing kurang lan luwih tliti.

Pemasaran Digital

Ing proses adol sandhangan, publisitas kanggo produk sandhangan iku kudu. Publisitas nyebar utamane liwat macem-macem media online kayata web, platform, media sosial, winates banget karo koran lan majalah. Kanthi mangkono, kita kanthi otomatis nyimpen kertas lan sampah energi transportasi sing abot.

pexels-photo-4622224

5. KEUNTUNGAN CYCLING

13 yuta ton klambi dibuwang saben taun.

Perusahaan mode cepet terus nyepetake siklus produksi lan nambah frekuensi urip produk anyar, dadi ancaman lingkungan sing gedhe. Saben taun, luwih saka 80 milyar sandhangan diprodhuksi. Sanalika, 13 yuta ton sandhangan dibuwang saben taun. Konfigurasi kemakmuran lan pengembangan industri fashion sing dhuwur yaiku konsumsi sumber daya sing akeh.

Perusahaan mode cepet terus nyepetake siklus produksi lan nambah frekuensi urip produk anyar, dadi ancaman lingkungan sing gedhe. Saben taun, luwih saka 80 milyar sandhangan diprodhuksi. Sanalika, 13 yuta ton sandhangan dibuwang saben taun. Konfigurasi kemakmuran lan pengembangan industri fashion sing dhuwur yaiku konsumsi sumber daya sing akeh.

Konsep desain produk setengah rampung bisa ngowahi kreativitas, preferensi lan uga kenangan pribadi dadi elemen desain sandhangan, saengga konsumen bisa kepenak, lan luwih gampang nggawe lampiran ing sandhangan. Konsep desain sing bisa dicopot ngidini produk supaya cepet dibedhah lan ditata maneh dadi modul, sing uga minangka salah sawijining strategi praktis kanggo desain busana berkelanjutan.

DESAIN LASTING EMOSI

kanggo ngrancang produk sing migunani kanggo pangguna sajrone urip

Emosi minangka sikap lan pengalaman sing diasilake wong nalika nyukupi kabutuhane dhewe kanthi objektif. Nilai desain emosional sandhangan berkelanjutan gegandhengan langsung karo umur layanan sandhangan.

Desain awet emosi adhedhasar pangerten sing jero babagan kabutuhan lan nilai-nilai konsumen individu, lan tujuwane yaiku ngrancang produk sing migunani kanggo para pangguna sajrone suwe, supaya ora gampang dibuwang.

Saiki, desain busana open source wis dadi tren, lan para desainer mode isih bisa ningkatake katrampilan desaine, nanging asil desain pungkasan diwujudake dening para pangguna pungkasan, nggawe konsumen dadi pabrikan aktif, nggedhekake sesambungan emosional sandhangan, lan nggedhekake The siklus sandhangan urip iku penting banget.

Kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe garis sandhangan berkelanjutan

Yiwu Fit Fever Technology Co., Ltd.

Alamat

Kamar 703 Hualiyun Park Wuchang, distrik Yuhang, Hangzhou China

Telpon

0086-17682303412

0086-57186229186

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup