Grosir WX1277 Grosir Strap Strap pabrik lan pemasok | FITFEVER

WX1277 Bra Nyengkuyung Tali Jembar

Katrangan Singkat

  • Bahan: 75% nilon 25% spandex
  • Pengiriman: kargo ekspres / udara / laut
  • Rega: hubungi kita kanggo takon
  • TANPA Logo TANPA Merek Min. Pesenan: 10 pcs
  • Min Logo Khusus. Pesenan: 100 pcs
  • Min Kustom Warna. Pesenan: 500 pcs / warna
  • Min Szie Min. Pesenan: 500 pcs / ukuran
  • Lab Inspirasi

    Regane apik kanggo dhuwit, tekstur jeneng gedhe, rega bekas pabrik bisa dituku, larang regane!

    Sawise Didol

    100% mbalekaken barang sing rusak

    Detail Produk

    Tag Produk

    Werna

    zhu (9)
    zhu (8)
    zhu (7)
    zhu (5)
    zhu (6)
    zhu (4)
    zhu (10)

    Ukurane

      S M L XL
    BUST (CM) 35 37.5 40 42.5
    HEM (CM) 30 32.5 35 37.5
    LENGTH (CM) 35 36 37 38

    Informasi Produk

    Dicoba ing awak ndhuwur lan ditemokake yen katon kaya lair ing awak, lan jahitan kasebut cocog banget karo awak. Sampeyan angel ngrasa orane nalika nganggo. Pancen pengalaman mudo lan nyenengake. Tekstur elastis, cocog karo kontur garis awak kanthi bebas, ora ana cangkir kosong, ora nganggo mlayu, utamane bungkus sing apik. Ketahanan kain uga apik. Kuncine yaiku supaya bisa cocog karo awak lan dhukungan sing kuat.

    Sampeyan ngerti, wiwit saiki bra liyane wis dadi umum. Serius, ngagem iku minangka hadiah kanggo awak. Luwih becik mbantu nglindhungi dodo lan nganggo sikap sing luwih nyaman lan enom.

    Kanggo nyandhang saben dina, sampeyan bisa njaga susu ing kahanan sing garing lan kepenak kapan wae tanpa nutupi kringet sampeyan. Kutang sing apik kudu apik banget ing macem-macem dimensi, tanpa cidra lan cacat. Ora bakal kaya kotang spons sing kandel. Kringet lan rawan eczema. Ora mung bisa ngangkat dodo kanthi apik, nanging uga tekanan ing pundhak pundhak.

    21 (1)
    21 (3)
    21 (4)
    21 (2)

    Umume, umure sepotong kotang udakara 3 wulan. Kanthi tembung liya, wanita kudu ngganti kotang paling ora saprapat saben wulan. Disaranake sampeyan ngganti kutang kanthi rutin saben kuartal (padha karo bra).

    Amarga kotang minangka sandhangan sing pas banget, rawan deformasi sawise dicuci kanthi suwe, lan efek proteksi ing payudara bakal suda banget. Kajaba iku, kotang sing wis suwe dienggo gampang ndhelikake rereget, kringet, bakteri, lsp. Sing bisa nyebabake infeksi kulit.

    Regane apik kanggo dhuwit, tekstur jeneng gedhe, rega bekas pabrik bisa dituku, larang regane!

    21 (5)
    21 (7)
    21 (8)
    21 (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan