Grosir pabrik WX1278 Cross Back Sport Bra lan pemasok | FITFEVER

WX1278 Cross Back Sport Bra

Katrangan Singkat

  • Bahan: 75% nilon 25% spandex
  • Pengiriman: kargo ekspres / udara / laut
  • Rega: hubungi kita kanggo takon
  • TANPA Logo TANPA Merek Min. Pesenan: 10 pcs
  • Min Logo Khusus. Pesenan: 100 pcs
  • Min Kustom Warna. Pesenan: 500 pcs / warna
  • Ukuran Khusus Min. Pesenan: 500 pcs / ukuran
  • Lab Inspirasi

    Saiki, kanthi tuwuh kesadharan wanita, mula saya akeh wong sing wiwit duwe kabebasan, tanpa ana gesekan utawa sensasi awak asing.

    Sawise Didol

    100% mbalekaken barang sing rusak

    Detail Produk

    Tag Produk

    Werna

    1619071495(1)_03
    1619071495(1)_05
    1619071495(1)_07
    1619071495(1)_12
    1619071495(1)_14

    Ukurane

      S M L XL
    BUST (CM) 34 36.5 39 41.5
    HEM (CM) 30 32.5 35 37.5
    LENGTH (CM) 30 31 32 33

    Informasi Produk

    Kanggo wanita, kotang minangka sandhangan sing paling cedhak karo awak. Nanging, obyek sing paling ngerti wanita iki minangka mungsuh lan kanca. Milih sing tengen ora mung bakal ngrawat dhadha, ngowahi kurva awak, lan nyorot feminitas wanita. Iki uga nyaman dienggo. Nanging, yen sampeyan salah nyandhang, bakal kaya "ukara"! Narik segel abang, nancepake dodo, napas metu saka ambegan ...

    Sing luwih serius yaiku kotang sing ora cocog, nyepetake dhadha sing dawa, sirkulasi getih sing kurang bisa nyebabake hiperplasia, lan uga kanker payudara. Nyatane, iki disebabake amarga ora milih kotang sing bener.

    Miturut "Laporan Penelitian bra Wanita China", 88% wanita durung nganggo kotang sing cocog lan nyaman. Saiki, kanthi tuwuh kesadharan wanita dhewe, mula saya akeh wong sing wiwit golek kabebasan.

    1 (2)
    1 (3)
    2 (2)
    2 (3)
    3 (3)

    kotang uga wis ganti saka cincin baja, bentuk, kumpul ... menyang omah cincin non-baja, non-marking, lan bra mudo. Nanging umume bra tanpa tandha sing wis muncul ing pasar umume wong awam sing melu seneng-seneng, lan ora ngerti kepriye pura-pura lan mung golek dhuwit kanggo dhuwit. Kabeh wong wis nggegegug gludhug: sawetara tali pundhak terus tiba, mlayu nganggo tangan, ora cedhak karo awak, gampang ditekuk .....

    Ora gampang golek kotang sing kepenak lan gratis sing cocog karo sampeyan. Wilde ujar: Nresnani awakmu minangka wiwitan romantika urip. Mula, yen ana wanita pengin nresnani awake dhewe, wiwiti nganggo kotang sing kepenak. Ramah kulit lan rasane kaya bayi, nyenengake, tanpa ana gesekan utawa sensasi awak asing.

    3 (2)
    4 (2)
    4 (3)
    5 (2)
    5 (3)
    21 (8)
    21 (8)
    21 (8)
    21 (8)
    21 (8)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan